Студопедия
rus | ua | other

Home Random lecture






AC and DC


Date: 2015-10-07; view: 418.


 

You often hear about AC and DC when discussing about electronics. They stand for: Alternative Current (AC) and Direct Current (DC). But what do they mean? Assume the containers in the above figure, with an infinity amount of water in the top one. What happens is that the water keeps running continuously with a constant intensity. This is called a Direct Current (DC). Same way in electronics, when the constant amount of charge flows in one second, it results in a constant electrical current, which is called a Direct Current (DC).

 

But assume that the position of the containers is not constant. Assume we put them on two ends of a seesaw and they are swinging up and down. What happens is that the current would flow in both directions alternatively depending on which container is higher, generating an Alternative Current (AC) as shown in the figure below. In the same fashion, when the electrical charges go back and forth in a circuit they produce Alternative Current (AC). For more information about the waveforms and signals please read the section about Signals.

 

 

Although the AC and DC terms are based on current changes, they are used for any kind of signal as all signals basically have one of these components or both. I said both because they can be both present at the same time. Back to our containers, assume that the containers are still swinging, yet one of them is always or most of the time higher than the other one. Therefore although the current magnitude is going up and down, the current is always flowing to one side, or more of the current is flowing to one side and less to the other side. This is were the AC and DC terms are added together or, the AC signal is riding on a constant DC level.

 

A battery is a voltage source and has a DC voltage, meaning that its output voltage level is constant. Yet a battery is not an ideal source because it loses its charge and its output voltage drops after a while of usage. But the voltage coming from a power plug is a very good source of AC voltage. Don't touch it!

 

Група 11. Електричний струм

 

 

Струм в цілому потік з будь-якого матеріалу, як вода, з однієї точки в іншу. Припустимо, що існують два контейнери з'єднані з каналом, і вони заповнені водою. Коли один контейнер вище, ніж в іншій, вода в ньому буде мати більш високу потенційну енергію. Таким чином, потенційна енергія води перетворюється в кінетичну енергію через відкритий канал, як показано на малюнку нижче:

 

Інтенсивність струму просто відомі, як обсяг сипкого матеріалу в часі, тим більше матеріальних потоків в кількості певний час, тим більше сила струму. Це відноситься і до електричного струму. Електричного струму складається з електронів тече в замкнутій ланцюга з точки з більш високим електричним потенціалом (напруга) до іншої. Обсяг електронів визначається їх електричного заряду. Тому ми можемо перефразувати визначення, сказавши, що електричний струм складається з електричного заряду, що протікає в замкнутому контурі.

 

Значення струму або сили струму дорівнює обсягу протікає електричного заряду в одиницю часу, другий, як показано в наведеній нижче формулі:

 

якби я це електричний струм, який ми називаємо струм, Q є позитивним електричним зарядом в кулонівському (електричний блок заряду), що проходить за час Т з одиницею секунд. Якщо два параметри, як відомо, інший може бути розрахована за формулою вище.

 

Напрямок струму призначений на потік позитивних зарядів у ланцюзі. Але тільки тече частинок є електрони, які генерують струм, що має негативний заряд. Ви можете здивуватися, чому вчені використовують потік позитивних електричних зарядів, в той час як вони не рухаються взагалі! Це досить простий: років тому, коли вчені розробляють формули для їх експериментів, вони не знали про електронами. Вони знали тільки про вартість і, отже, вони випадковим чином розподілені поточний напрямок потоку позитивних зарядів. Потім, коли вони знали про електронах, це дійсно не мало значення в кінцевих результатах, в якому напрямку вони використовували. Тому що вони необхідні тільки для зміни параметрів знак в кожній формулі. Таким чином, щоб бути сумісною з попередніми формулами, які вже оселилися в науковому світі, вони не змінили напрямок. Ви можете просто припустити, що коли негативний заряд тече в одному напрямку, позитивний заряд практично тече у зворотному напрямку.

 

Змінного і постійного струму

 

Ви часто чуєте про змінного і постійного струму при обговоренні про електроніку. Вони означають: змінний струм (AC) і постійного струму (DC). Але що вони означають? Припустимо, що контейнери на малюнку вище, з нескінченною кількістю води у верхній. Що відбувається, є те, що вода продовжує працювати безперервно з постійною інтенсивністю. Це називається постійного струму (DC). Точно так само в області електроніки, коли постійна величина заряду потоки в одну секунду, це приводить до постійним електричним струмом, який називається постійного струму (DC).

 

Але припустимо, що положення контейнера не є постійною. Припустимо, ми ставимо їх на двох кінцях гойдалок, і вони гойдаються вгору і вниз. Що відбувається, є те, що струм буде текти в обох напрямках по черзі в залежності від контейнера вище, генерації змінного струму (AC), як показано на малюнку нижче. Таким же чином, коли електричні заряди йти вперед і назад в ланцюги, які вони виробляють змінний струм (AC). Для отримання додаткової інформації про сигналів і сигналів можна прочитати в розділі про сигнали.

 

 

Незважаючи на те, постійного та змінного струму умови засновані на поточних змін, вони використовуються для будь-яких видів сигналу, всі сигнали в основному мають один з цих компонентів або обидва. Я сказав, і тому, що вони можуть бути як справжнім, в той же час. Повернемося до наших контейнерів, припустимо, що контейнери як і раніше гойдається, але один з них завжди або в більшості випадків вище, ніж в іншій. Тому, хоча величина струму йде вгору і вниз, струм завжди тече в одну сторону, або більш струм тече в одну сторону і менше на іншу сторону. Це було постійного і змінного струму умови складаються разом, або сигнал змінного струму їде на постійному рівні постійного струму.

 

Батарея джерела напруги і має напругу постійного струму, а це означає, що його рівень вихідної напруги є постійним. Тим не менш, батарея не ідеальний джерело, оскільки він втрачає свій заряд, та її перепади вихідної напруги через деякий час використання. Але напруга Виходячи з вилки є дуже хорошим джерелом напруги змінного струму. Не чіпайте її!


<== previous lecture | next lecture ==>
Unit 11. Electrical Current | Grammar
lektsiopedia.org - 2013 год. | Page generation: 0.003 s.