Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




ЗМІСТ, ОФОРМЛЕННЯ І ОБСЯГ ДИПЛОМНОї РОБОТИ

В методичних вказівках приведено розподіл обсягу і найменування розділів.

В зв’язку з тим, що тематика дипломних робіт (ДР) щорічно поновлюється і доповнюється з урахуванням нових досягнень в манікюрній галузі, з урахуванням вимог сучасної моди, припускаються відхилення від приблизної розбивки обсягу розділів. За розсудом керівника ДР можливе виключення деяких розділів частин і заміна їх іншими, відповідно до теми ДР.

Дипломна робота повинна складатися із 20- 30 стандартних аркушів друкованого тексту на одній стороні аркуша (формат А-4), містити в собі вступну, творчу частину, охорону праці, висновки, ілюстрації або малюнки, розміщені в додатках за наскрізною нумерацією. Якщо викладений матеріал закріплюється малюнком, то після його викладення в дужках ставиться номер малюнку. Необхідне додержання встановлених полів і основних написів на комп’ютері (шрифт: 14 кегель, Times New Roman, інтервал «перед- после» 0 пт «междусточный» одинарний, «значение» 1,5 ).

Перед розкриттям розміщується титульний аркуш з темою ДР (аркуш 1, але нумерація на ньому не ставиться). Нумерація починається з аркуша із змістом дипломної роботи. Приклад оформлення титульного аркуша:

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ

 

 

Дипломна робота

 

ДИТЯЧИЙ МАНІКЮР

 

Виконала:

учениця групи ПМ 55

Кімкіна Наталія

Рецензенти:

1. Ярова Любов Леонідівна

2. …

 

 

Житомир 2015

 

 

Кожна частина повинна розпочинатись з нового аркуша і мати порядковий номер, позначений арабською цифрою з крапкою Наприклад:

Вступ


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
ЗАКЛЮЧЕННЯ | ДОДАТКОВІ

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 191; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.003 сек.