Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




Аналіз існуючого стану та реалізації

діючого генплану.

Діючий генеральний план м. Броди розроблявся ДІПМ „Містопроект” в 70-х роках ХХ ст. і був затверджений ухвалою сесії Бродівської міської ради від 18.08.1972 р.

Генплан передбачав ріст чисельності населення з 18 тис. люд. у

1972 р. (вихідний рік) до 23.5 тис. люд. у 2011 р., (розрахунковий строк), стабільну зайнятість у всіх сферах економічної діяльності в кількості 620 тис. роб. місць, значний об’єм житлового будівництва в кількості 9,5 млн.м2 загальної площі і збільшення житлового фонду в 1,9 рази, значний розвиток сфери обслуговування, інженерної і транспортної інфраструктури.

Показники генплану були досягнуті,ы відповідно збільшились порівняно з вихідним роком − чисельність населення – 23,7 тис. люд., зайнятість – 21,1 тис. роб. місць, об’єм житлового будівництва за період 1972-2010р. р. – 1,23 млн. м2, житловий фонд збільшився лише в 1,12 рази, в системі обслуговування високі показники досягнуті тільки в сфері торгівлі і громадського харчування, які перевищують прогнози генплану, разом з тим значно погіршився рівень обслуговування в дитячих дошкільних закладах, є певні зрушення в системі водопостачання і значне відставання в розвитку транспортної інфраст-руктури.

Крім цього відбуваються значні структурні зміни в функціональному використанні території в зв’язку з банкрутством підприємств і перероз-поділом нерухомості, місто функціонує в умовах ринкової економіки, що не могло бути враховане діючим генпланом.

Всі вище перечислені фактори послужили причиною для корегування генерального плану, який ще не вичерпав свого потенціалу по питаннях розміщення нового будівництва та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури, але не може застосовуватись в сфері структурної перебудови існуючого міста, яка фактично здійснюється в даний час.

 

Історико-архітектурний опорний план м.Броди

 

Генплан м.Броди 1942р.

 


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
Историческая справка. Человек расселился на полуострове еще в палеолите | Исполнительные механизмы функциональной системы температуры крови

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 205; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.002 сек.