Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




Правила оформлення розрахункової роботи

1. Розрахункова робота має бути виконана комп'ютерним способом відповідно до стандартів на виконання документів з використанням друкуючих і графічних пристроїв виводу ЕОМ.

2. Робота друкується на аркушах формату А4 (210´297мм) з одного боку, інтервал 1,5 не більше як 40 рядків на сторінці (з висотою знаків не менше як 1,8 мм). Розміри полів: верхнє, нижнє - 20 мм, ліве – 25 мм, праве - 10 мм.

3. Основні структурні елементи роботи починаються з нового аркуша. Між їхніми назвою та текстом має бути відстань у один додатковий рядок.

4. Структурні елементи "ЗМІСТ", «ВСТУП», "ВИСНОВКИ", "ЛІТЕРАТУРА", “ДОДАТКИ” не нумерують, а їхні найменування є заголовками структурних елементів.

5. Розділи і підрозділи повинні мати заголовки, пункти та підпункти можуть мати заголовки.

6. Заголовки структурних елементів і розділів необхідно розміщувати на середині рядка і друкувати прописними літерами без крапки наприкінці. Заголовки підрозділів, пунктів і підпунктів необхідно починати з абзацу (1 см). Відстань між заголовком та наступним або попереднім текстом має бути не менш як два ряди. Не можна розміщувати заголовок у нижній частині сторінки, якщо після нього залишається тільки один рядок тексту.

7. Розділи, підрозділи, пункти та підпункти нумеруються арабськими цифрами. Номер підрозділу складається з номерів розділу і підрозділу, розділених крапкою, наприклад, 1.1, 1.2, тощо.

8. Сторінки роботи нумеруються арабськими цифрами у правому верхньому кутку сторінок, зі збереженням наскрізної нумерації усього тексту. Титульний аркуш теж включають до нумерації, але номер сторінки не ставлять.

9. Цифровий матеріал, як правило, оформляють у вигляді таблиць. Таблицю слід розміщувати безпосередньо після тексту, в якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. Нумерують таблиці згідно з вимогами. Слово "Таблиця" розміщують справа над таблицею.

10. Формули та рівняння наводять безпосередньо після тексту, посередині рядка, з полями зверху та знизу не менше як один рядок.

11. Поданий зміст основного тексту слід вирівнювати за шириною.

12. Ілюстрації необхідно розміщувати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації (власні та запозичені) мають бути посилання в роботі.

13. Пояснення значення кожного символу чи числового коефіцієнта слід наводити безпосередньо під формулою, в тій самій послідовності, у якій вони подані у формулі. Перший рядок пояснення починають з абзацу словом «де» без двокрапки. Пояснення кожного символу необхідно починати з нового рядка.

14. Рисунки, графіки, схеми, діаграми мають відповідати вимогам нормативно- технічної документації. Ілюстрації нумеруються арабськими цифрами в межах розділу ,також включають до загальної кількості сторінок. Вони позначаються словом "Рис.", отримують відповідний номер послідовно у межах розділу та розміщуються під рисунком. Наприклад: “Рис. 3.2.Схема каналів розподілу” ( другий рисунок третього розділу) Якщо у розділі тільки один малюнок, то номера він не має і слово "Рис." не пишуть.

15. Аналогічним чином нумеруються таблиці, за винятком тих, які подані у додатках. Якщо таблицю переносять на іншу сторінку, то на інших листах пишуть праворуч над таблицею: «Продовження табл. 1.2. ». Формули так само нумеруються у межах розділу.

16. Додатки потрібно розміщувати у порядку появи посилань на них у тексті. Кожний додаток має починатися з нової сторінки. Додатки позначають посередині рядка прописними літерами (А, Б, В…).

 

Список рекомендованої літератури.

1. Герчикова И.Н. Международное коммерческое дело: Учебник для вузов. -М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1996. –501 с.

2. Джонстон. Управление отделом продаж. Планирование. Организация. Контроль. // Джонстон М.У., Маршалл Г.У. 7-е издание.: пер. с англ. – М.: «Вильямс», 2005. – 912 с.

3. Дж. О’Шонеси. Конкурентный маркетинг: Стратегический подход. / Пер. с англ. под ред. Д.О. Ямпольской. – СПБ.: Питер, 2002, -846 с.

4. Промисловий маркетинг. Під ред. Старостіної А.О. Теорія та господарські ситуації. К.: “Іван Федеров”, 1997.-400 с.

5. Искусство торговать. Общ. Ред. С.И. Кулик. Московское Финансовое Обьединение, 1995.- 368 с.

6. Стюарт Грант Ефективне управління збутом; / Пер. з англ.-Дніпропетровськ: Баланс-Клуб, 2002-192 с.

7. Фатрелл Ф. Основы торговли: пер. с англ.- Тольятти: “Издат. дом Довгань”, 1995.- 720 с.

8. Хисрик Р.Д., Джексон Р.В. Торговля и менеджмент продаж. М.: Издат. дом “Филинъ”, 1996.- 368 с.

9. Амбиль Б. Швальбе Х. Телефонный маркетинг. – Обнинск: “Титул”, 1995.-64 с.

10. Болт Дж. Практическое руководство по управлению сбытом. М.: 1991.-271 с.

11. Гэмон Д. Покупка и продажа в малом бизнесе. М.: ЮНИТИ, “Аудит”, 1996.-231 с.

12. Деринг П. Хотите стать коммерсантом? М.: СП “Интерэкспорт”, “Экономика”, 1994.-271 с.

13. Корэн Л., Гудмэн П. Искусство торговаться или всё о переговорах. Мн.: СП “Эф-Ай-Би”, 1995.-160 с.

14. Шандезон Ж., Лансестр А. Методы продажи. Изд-во “Прогресс”, “Универсал”, 1993.-160 с.

15. Хопкинс Т. Умение торговать для “чайников”.- К.: “Диалектика”, 1997.-256 с.


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
Точное и приближенное приведение параметров схем замещения | Оформление курсового проекта

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 184; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.004 сек.