Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




Шахова відомість по рахункам і субрахункам

У області даних слід змінити назву поля підсумоку – Обороти. Це можливо зробити безпосередньо у макеті Сводной таблицы чи після завершення її побудови.

Настройка поля Сводной таблицывиконується у діалоговому вікні Вычисление поля сводной таблицы. Можна змінити ім’я поля у зведеній таблиці: Вид підсумкової операції.

У діалоговому вікні Параметры сводной таблицывказується необхідність обчислення загальних розрахунків по стовпчиках, по абзацах. Це дозволяє вирахувати сумарні дебетові/ кредитові обороти по кожному рахунку, субрахунку.

Для зміни формату листа, на якому знаходиться зведена таблиця, виконується команда меню Сервис - Параметры. На вкладці Вид, Параметры вікна вказується: сітку обрати, нульове значення не показувати і т. п.

Для аналізу структури взаємних оборотів між рахунками, субрахунками, яки кореспондуються в області двічі розміщується поле Сума, для якого задається признак додаткової обробітки:

- частина від суми по абзацу – Структура ДО;

- частина від суми по стовпцю – Структура КО

ці поля дозволяють по кожному рахунку оцінити удільну вагу оборотів з рахунками, яки кореспондуються. Підсумковий рядок поля Структура ДО показує удільну вагу сумарного кредитового обороту кожного рахунку, загальний висновок для поля Структура КО показує удільну вагу сумарного дебетового обороту кожного рахунку у валюті балансу.

Поля групування – це керуючі елементи (поле зі списком). Можливо відкрити список елементів і тимчасово скрити з огляду непотрібні елементи.

Прямо на екрані можливо змінити орієнтацію рядків і стовпців звідної таблиці – перемістити імена полів групування, створити групування елементів полів групування звідної таблиці. Наприклад, об’єднати рахунки по розділам плану рахунків:

- виділити групування елементів;

- виконати команду меню Данные - Группа - Группировать.

У звідну таблицю додаються нові поля групування, список елементів у якому – назви створених груп. Можливо тимчасово скрити висновок окремих груп.

Даний обліковий регістр відповідає останньому стану ЖГО. Якщо виникають зміни на рівні проводок в ЖГО, слід установити курсор в область звідної таблиці і виконати команду Данные - Обновить данные.


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
Послідовність дій для створення макросу | Картка рахунку, субрахунку

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 158; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.003 сек.