Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




Картка рахунку, субрахунку

Зведена таблиця дозволяє для окремого рахунку по дебету (чи кредиту) продивитися в хронологічній послідовності усі його кореспонденції на рівні субрахунків. По кожній даті виводяться зведені проводки по субрахункам обраного рахунка, в області даних обчислюється сума зведеної проводки. Для обраного дебетового рахунку за кожну дату виведений загальний підсумок дебетового обороту за всіма кореспондуючими рахунками і за кожним рахунком окремо – стовпчик Общий итог. Для кожного кореспондуючого рахунку, субрахунку виводиться підсумковий кредитовий оборот за окрему дату і за всіма датами обліку – рядок Общий итог.

Розміщення поля Дс в області строки забезпечує відображення проводок в розрізі субрахунків обраного рахунку. Якщо помістити це поле в область сторінки, він використається як фільтр для відбору зведених проводок.

Для більш зручного зображення довгих зведених таблиць з ієрархію полів групування, наприклад поля Дата і Дс в області рядків зведеної таблиці, можна скрити значення полів групування – команда меню Данные - Группа і Структура - Скрыть детали

Для виконання команди курсор слід установити на ім’я групового поля, в даному випадку – Дата. Для відображення всіх скритих елементів треба скористатися командою меню Данные - Группаі Структура - Отобразить детали.


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
Шахова відомість по рахункам і субрахункам | Журнал (відомість) рахунку

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 224; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.003 сек.