Студопедия

Главная страница Случайная лекция


Мы поможем в написании ваших работ!

Порталы:

БиологияВойнаГеографияИнформатикаИскусствоИсторияКультураЛингвистикаМатематикаМедицинаОхрана трудаПолитикаПравоПсихологияРелигияТехникаФизикаФилософияЭкономика



Мы поможем в написании ваших работ!




Цегляна стіна

Цегла має високу стійкість до впливу морозу або спеки, високої вологості та т. п. Важлива і екологічність, особливо керамічної цегли, який виробляється з натуральної сировини, - глини. Відзначимо, цегла не вимагає спеціальних заходів для підвищення вогнестійкості, захисту від комах і гниття. Цегла має високу стійкість до впливу морозу або спеки, високої вологості та т. п. Важлива і екологічність, особливо керамічної цегли, який виробляється з натуральної сировини, - глини.

Стінові блоки
Альтернативою цеглі може виявитися ніздрюватий бетон, який застосовується для виготовлення несучих ісамонесучих блоків. В основі матеріалу цемент з добавками, який після перемішування з водою набуває мелкоячеистую структуру, що складається з пухирців повітря в масі цементу. Від того такий бетон виходить порівняно воздушным і теплим, і з нього можна споруджувати стіни, загородки і панелі перекриття.
будинку володіють високим коефіцієнтом звукоізоляції та звукопоглинання, крім того, цей матеріал поєднує всобі міцність каменя, легкість обробки, як у дерева, але не гниє і не іржавіє. Будівництво за допомогою стінових блоків дозволить збільшити корисну площу будівлі за рахунок зменшення товщини стін, а також підвищити продуктивність будівельного процесу.

Дерев'яні будинки
До безперечних плюсів слід віднести високу міцність, низьку звуко-та теплопровідність, легкість в обробці і простоту утилізації. І, звичайно, дерево - чистий, нешкідливий, природний будівельний матеріал, що створює атмосферу безукоризненного повітря в приміщенні. Однак серйозним мінусом деревини є її висока гігроскопічність, тобто здатність віддавати або поглинати вологу знавколишнього повітря, що призводить до погіршення фізико-механічних властивостей дерева, появи тріщин, сучків і т. п. Тому приводиться застосовувати спеціальні просочення для захисту від вологи, грибків, гризунів та ін А ще дерево - воздушно займаються.


<== предыдущая страница | следующая страница ==>
Портландцемент. Роль мінералів клінкеру при формуванні властивостей цементу . Теорія твердіння портландцементу | Порівняльний аналіз видів вапняних вяжучих речовин і їх застосування в будівництві

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 239; Нарушение авторских прав




Мы поможем в написании ваших работ!
lektsiopedia.org - Лекциопедия - 2013 год. | Страница сгенерирована за: 0.003 сек.